MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den kurultay mesajı... 31 Mart'ın ışığı 'İktidar Kurultayı'nda parlayacak
Politika
25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:56

Yücel'den kurultay mesajı... 31 Mart'ın ışığı 'İktidar Kurultayı'nda parlayacak

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara'dan kurultay mesajı verdi. Yücel, "Bunca karanlıktan sonra bize bir umut lazımdı. "Her şey çok güzel olacak" dedik, oldu. Yine olacak! 31 Mart'ın ışığı İktidar Kurultayı'mızda parlayacak ve tüm Türkiye'nin nefes alacağı günün başlangıcını bugün yaşayacağız" dedi

SONKALEİZMİR-CHP’nin Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 37. Olağan Kurultayı'nda bulunan İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, açıklamalarda bulundu. Yücel, "Bunca karanlıktan sonra bize bir umut lazımdı. "Her şey çok güzel olacak" dedik, oldu. Yine olacak! 31 Mart'ın ışığı İktidar Kurultayı'mızda parlayacak ve tüm Türkiye'nin nefes alacağı günün başlangıcını bugün yaşayacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifdalerini kullandı. Yücel'e kurultayda Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar da eşlik etti.

CHP İKTİDARINI MÜJDELEME ZAMANI!

Yücel, Kılıçdaroğlu'nun yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından da, "Birlikte yol yürümekten Onur duyduğumuz İzmir Milletvekilimiz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, liderliğinin ve umut dolu bir Türkiye kararlılığının altını bugün bir kez daha çizdi, hak ettiği güveni tazeledi. Şimdi daha çok çalışma ve CHP iktidarını tüm topluma müjdeleme zamanı!" açıklamasını yaptı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir