MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZTO'da seçime doğru..
Güncel
14 Eylül 2022 Çarşamba 16:41

İZTO'da seçime doğru.. "Kafe ve eğlence sektörü için çözüm zamanı"

İzmir Ticaret Odası'nda 3 Ekim'de yapılacak seçim öncesi meslek komiteleri için de çalışmalar hızlandı. Kafe ve eğlence sektörünü kapsayan İZTO 42. Meslek Komitesi'ne talip olan Değişim Grubu, "Şimdi bahane değil, çözüm zamanı" sloganıyla adaylığını duyurdu.

SONKALEİZMİR-İZTO 42. Meslek Komitesi yönetimine aday olan Değişim Grubu'nda Hami Torcu, Kemal İpbaş, Fatih Keser, Mert Işık, Mehmet Kapucu, Bünyamin Ocakhane, İhsan Çambel, Ceyhun Kavaslar ve Orkun Yıldız gibi isimler bulunuyor. 

Seçim hazırlıklarına başlayan Değişim Grubu, sosyal medyadan "Kafe ve eğlence sektörünün sorunlarını çok iyi biliyor ve anlıyoruz. Artık bahane değil, çözüm zamanı. Restoran, kafe, eğlence yerleri sektörlerini temsil etmeye, sorunları çözmeye, değişim ve çözüm odaklı çalışmaya hazırız" açıklamasıyla adaylığını duyurdu. 

SEÇİM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İZTO üyeleri 3 Ekim 2022 Pazartesi günü Fuar İzmir'de sandık başına gidecek. Seçimde, toplam 80 meslek komitesinde yer alacak meclis ve meslek komitesi üyeleri belirlenecek. Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinin seçiminin ardından 8 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak seçimde ise, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Birlik Genel Kurul Delegeleri ve Meclis Başkanlık Divanı belirlenecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir