MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hastanede dehşet... Doktoru öldürdü!
Türkiye
6 Temmuz 2022 Çarşamba 16:55

Hastanede dehşet... Doktoru öldürdü!

Konya Şehir Hastanesi’nde bir kişi, önce doktoru sonra kendini silahla vurdu. Doktor ve saldırgan hayatını kaybetti. Başka bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan saldırganın annesinin ölümünden doktoru sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Olay, Konya Şehir Hastanesi'nin Kardiyoloji bölümünde yaşandı. Konya'nın Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hacı Mahmut Akçay, Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya'yı başından vurdu. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etti.

Doktor Karakaya ve saldırgan Hacı Mahmut Akçay tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Saldırganın annesinin kardiyolog Karakaya’nın hastası olduğu ancak tedavi sürecinde hayatını kaybettiği, saldırıyı da bu yüzden gerçekleştirdiği iddia edildi.

Yaşanan olayın ardından hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’un da hastanede bulunduğu ve olaya ilişkin bilgi aldığı öğrenildi.

MUAYENELER DURDURULDU

Saldırının ardından Konya Şehir Hastanesi'nde muayeneler durdurulurken, hastane önüne toplanan sağlık çalışanları ‘hekime uzanan eller kırılsın' sloganları attı.

SALDIRYA BİRÇOK KİŞİ TEPKİ GÖSTERDİ 

Saldırıya sosyal medyada birçok vatandaş tepki gösterirken, CHP Kütahya Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Ali Fazıl Kasap, “Konya Şehir Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya’yı bir şahıs silahla vurarak katletti. Yine bir hekim katledildi. Yine hiçbir önlem yoktu. X-ray, panik butonu, güvenlik önlemi yok. Tweet atarak şiddeti önleyemeyiz demiştik. Başımız sağolsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir