MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göl kurudu, fırsatçılar arazi kavgasına girdi!
Türkiye
2 Temmuz 2022 Cumartesi 21:15

Göl kurudu, fırsatçılar arazi kavgasına girdi!

Artan kuralık Manisa’da koca bir gölü daha kurttu. Salihli ilçesindeki Marmara Gölü’nün yürek sızlatan haline üzülmesi gereken bazı fırsatçılar ise bunun yerine arazi kavgasına tutuştu. İzinsiz tarımsal faaliyet yapan şahıslar arasında yer paylaşımı kavgası çıkınca bazı kişiler gözaltına alındı.

Olay, Salihli ilçesine bağlı Kemerdamları Mahallesi mevkiinde Marmara Gölü’nün kuruyan kısmında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, M.D. (38), C.S. (48) ve M.K. (34), DSİ'ye ait göl arazisinde izinsiz şekilde kendilerine yer belirlemek istedikleri esnada M.Ö. (55), C.G. (23), M.E. (34) ve N.G. (33) ellerindeki av tüfekleri ile bölgeye gelerek, diğer şahısları tehdit ederken izinsiz buğday ekmiş oldukları DSİ'ye ait araziye kimseyi sokmayacaklarını söyledi.

25 TRAKTÖR SÜRÜCÜ HAKKINDA İŞLEM

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri göl arazisinde izinsiz sürüm yapan 25 traktör sürücüsü hakkında işlem yaparken, tehditte bulunduğu iddia edilen M.Ö., C.G., M.E. ve N.G. isimli şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

PARA CEZASI UYGULANDI

Öte yandan olayda 3 adet av tüfeği ve 1 adet tabancaya el konulurken, C.G., M.E. ve N.G. isimli şüphelilere 2521 ve 6136 Sayılık Kanunlara Muhalefet Suçundan yaklaşık 4 bin lira idari para cezası uygulandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir