MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Koçer'den ''Muhtar Işık'ı darbetti'' iddiasına yanıt: 4-5 kişi ile küfür ederek üzerime yürüdü''
Güncel
31 Mayıs 2023 Çarşamba 13:41

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Koçer'den ''Muhtar Işık'ı darbetti'' iddiasına yanıt: 4-5 kişi ile küfür ederek üzerime yürüdü''

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık'ı darbettiği iddialarına yanıt verdi. Polis tutanağı ve ifadesini paylaşan, muhtarın mahalleliyi kendilerine karşı kışkırttığını öne süren Koçer, "Muhtar küfür ederek yanındaki 4-5 kişi ile üzerime yürüdü. Arbede yaşandı. Şahıslardan davacı ve şikayetçiyim" dedi. 

SONKALEİZMİR-Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, olayın ardından polise verdiği ifadede Uğur Mumcu Parkı'nın yenilenmesi ile ilgili karar aldıklarını anımsattı. Parktaki çalışmaları kontrol etmek için alana gittiğini söyleyen Koçer, burada Muhtar Hıdır Işık ile beraberindeki 4-5 kişinin üzerine yürüdüğünü söyledi. 

Koçer, parktaki tüm ağaçların kesileceği iddiasını yalanladı, bazı faydasız ağaçların yerine faydalı ağaçların dikileceğini söyledi. Koçer ifadesinde muhtar Işık'ın "Parktaki ağaçların tamamını kesecekmiş" diyerek mahalle halkına mesaj gönderdiğini ve yurttaşları kendilerine karşı kışkırttığını öne sürdü. 

Koçer'in ifadesinde, "Çalışmayı kontrol amacıyla polis koruma arkadaşımla beraber parka gittik. Muhtar Hıdır Işık hemen karşı tarafta bulunan muhtarlık binasının yanında bekliyordu. Yanında da mahalleli olduğunu tahmin ettiğim 4-5 kişi vardı. Yanıma gelerek, 'Bu ağaçları kesemezsiniz, defolup git ekibinle beraber. Size burayı yedirmeyeceğiz' şeklinde beyanda bulundu. Muhtar, "....gidin ... çocuğu şeklinde küfür edip üzerime yürüdü. O esnada arbede yaşandı. Muhtarın yere düştüğünü gördüm. Şahıslardan davacı ve şikayetçiyim" ifadeleri yer aldı. 

Başkan Yardımcısı Koçer'in polis ifadesinin tamamı şöyle:


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir