MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den ''Hayat pahalılığı'' tepkisi...
Politika
24 Kasım 2022 Perşembe 17:10

CHP'li Yücel'den ''Hayat pahalılığı'' tepkisi...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek hükümeti eleştirdi. Yücel, "Yıllardır süren hayat mücadelesi AKP iktidarının son döneminde hayatta kalma mücadelesine dönüşmüş durumda. Bu hayat pahalılığı kader değil. Tek adam rejiminin faturasını asla siz ödemek zorunda değilsiniz" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından videolu bir açıklama yaparak ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu eleştiren Yücel şunları söyledi:

"Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve onun güvenlik makalesi bile okumamış olan güvenlikten sorumlu bakanı Soylu, ana muhalefet partisi genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na küfürle, iftirayla, hakaretle laf yetiştirmeye çalışırken kış ayları da dertleriyle birlikte gelmeye başladı. Kiradan yüksek elektrik faturaları önümüzdeki aydan itibaren doğalgaz faturalarıyla yarışmaya başlayacak. Çareyi kömürde bulan vatandaşlarımız bir aylık asgari ücretle yarım ton kömür alındığını görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Çarşıya pazara giderken çocuklarını yanında götüremeyen aileler, çocuklarının isteklerini yerine getirememekten şikayetçi.

"UCUBE SİSTEMDEN KURTULMAK ELİNİZDE"

Kantin fiyatları el yakıyor. Özellikle son dönemde ilk ve orta öğretim öğrencilerinde ciddi bir beslenme problemi ortaya çıkmış durumda. Bir kilo peynir bir kilo kırmızı et fiyatını geçmiş durumda. Bundan en fazla etkilenen yine vatandaşlarımız oluyor. Süt ve süt ürünlerine, et ve et ürünlerine ulaşamaz hale gelmiş durumdalar. Yıllardır süren hayat mücadelesi AKP iktidarının son döneminde hayatta kalma mücadelesine dönüşmüş durumda. Bu hayat pahalılığı kader değil. Tek adam rejiminin faturasını asla siz ödemek zorunda değilsiniz. İlk seçimlerde bu hayat pahalılığından da ucube sistemden kurtulmak da sizlerin ellerinizde. Oy verin ki değişsin. Oy verin ki mutlu, huzurlu, bereketli ve özlediğimiz Türkiye yeniden geri gelsin."

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir