MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti broşürünü koruma polisine taşıttılar!
Türkiye
9 Temmuz 2022 Cumartesi 15:01

AK Parti broşürünü koruma polisine taşıttılar!

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesinde AK Partili İlçe Başkanı Nupel Kaya, esnafa bayram ziyaretinde bulunurken, vatandaşlara dağıtmak için yanındaki propaganda içerikli broşürleri koruma görevi yürüten polis memuruna taşıttı. Kaya, bu anı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Yoğun tepkilere neden oldu

Usulsüzlük, liyakatsizlik ve maddi menfaat sağlama iddiasıyla son günlerde gündemden düşmeyen AK Parti Diyarbakır il teşkilatında, beş il yöneticisinin ani bir kararla genel merkez tarafından görevden alınmasından sonra parti teşkilatında sular bir türlü durulmuyor.

Görevden alınan isimler AK Parti İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın hakkında basın ve sosyal medya üzerinden birbirlerini suçlayıcı ithamlarda bulunurken, Arife günü sosyal medyaya düşen bir fotoğraf tepkilere neden oldu.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nupel Kaya'nın başkanlık yaptığı ilçenin Ofis semtindeki Kooperatifler Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Nupel Kaya, esnafı ziyaret etmeye giderken de yanında götürdüğü AK Parti'nin propaganda içerikli broşürlerini koruma görevi yürüten polis memuruna taşırttırdı.

TEPKİ ÇEKTİ

Bir çanta dolusu broşürü sokaktaki seyyar satıcılar, vatandaşlar ve esnaflara dağıtmak için parti teşkilatından alan Nupel Kaya, esnaf ziyareti boyunca bu broşürleri korumaya taşıttırdıktan sonra kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaya, paylaştığı bu fotoğrafın altına da “Gönülden gönüle giden bir yol var” cümlesini yazarak kalp bıraktı. Bu fotoğraf tepkilere neden oldu. (SÖZCÜ)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir