MENÜ
İzmir 37°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TSYD İzmir Şubesi ile Altınordu'dan anlamlı turnuva!
Spor
13 Mayıs 2024 Pazartesi 14:37

TSYD İzmir Şubesi ile Altınordu'dan anlamlı turnuva!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, Türk futbolunun yetiştirici kulübü olan İzmir temsilcisi Altınordu ile amatör kulüplerin altyapılarında forma giyen çocuklar için birlikte örnek bir turnuva düzenleyecek.

Altınordu Futbol Okulları'nın yetiştirici misyonu ile hareket eden ve kulübün Felsefe Kardeşliği ilişkilerinde bulunduğu amatör kulüplerin katılımı ile organize edilen Felsefe Kardeşliği Turnuvası, Türkiye'de spor basınının çatı örgütü konumundaki Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin İzmir Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilecek.

İki köklü kurumun organize ettiği 15. Altınordu-TSYD Felsefe Kardeşliği Turnuvası'na 34 amatör kulüp, 48 takım ve U11, U12 yaş kategorisinde 850 küçük futbolcu adayı katılacak. Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'ndeki 8 sahada 17-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva tam bir şenlik havasında geçecek. Türkiye'nin değişik yerlerinden gelecek 850 küçük futbolcu adayı hünerlerini gösterecek. 2012 ve 2013 doğumlu miniklerin performanslarını velileri de saha kenarından heyecanla takip edecek. 19 Mayıs Pazar günü son maçların ardından dereceye giren ilk 4 takım ile en centilmen takıma kupa, turnuvaya katılacak tüm sporculara ise madalyaları verilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir