MENÜ
İzmir 37°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bomba iddia... Transfer olduğu takıma ikizini gönderdi!
Spor
13 Mayıs 2024 Pazartesi 13:39

Bomba iddia... Transfer olduğu takıma ikizini gönderdi!

Süper Lig'de de forma giyen Edgar Le için Romanya'da skandal bir iddia ortaya atıldı. Dinamo Bükreş'e transfer olan Edgar'ın kendisi yerine ikiz kardeşi Edelino Le'i takıma gönderdiği ve bu durumun DNA testi ile ispatlanması halinde Rumen ekibinin ciddi bir ceza ile karşı karşıya kalacağı ifade ediliyor.

Süper Lig'de daha önce Trabzonspor ve Başakşehir'de forma giyen Portekiz asıllı Gine Milli Takımı oyuncusu Edgar Le için Romanya'da inanılmaz bir skandal patlak verdi. 

'EN AZ 5 MAÇTA FORMA GİYDİ'
Pro Sport'ta yer alan habere göre; Şubat ayında Dinamo Bükreş'e transfer olan ve sözleşme imzalayan oyuncunun 3 ay sonra bazı maçlara kendisi yerine ikiz kardeşi Edelino Ie'yi gönderdiği ortaya çıktı. İkiz kardeş Edelino Ie'nin en az 5 maçta forma giydiği belirtilirken durumun resmi olarak DNA testi ile kanıtlanması durumunda ligde zor günler geçiren Dinamo Bükreş'in 8 puanının silineceği ve direkt olarak küme düşürülebileceği öne sürüldü.

İNGİLİZCE KONUŞAMADI
Skandalı ortaya çıkaran şey ise Edelino Le'nin takımla İngilizce olarak iletişim kuramaması oldu. İddiaya göre daha önce takımda akıcı şekilde İngilizce konuşan Edgar Le'nin yerine gelen isim kendisini sadece Portekizce ifade etmeye başladı. Bu durum şüphe uyandırınca takımdaki kişinin Edgar Le değil, Edelino Le olduğu ortaya çıktı.

Yaşanan bu karmaşık olay Avrupa basınında da geniş yer buldu. Konuyla ilgili araştırmanın devam ettiği ve Dinamo Bükreş kulübünün ciddi bir problemle karşı karşıya olduğu ifade ediliyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir