MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sıla'dan kötü haber!
Magazin
3 Haziran 2022 Cuma 15:28

Sıla'dan kötü haber!

20 Mayıs'ta yeni albümü 'Şarkıcı'yı sevenleriyle buluşturan Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz günlerde vereceği 3 konserini iptal etmek zorunda kalmıştı. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Sıla, konserlerinin iptal edilme sebebini açıklayarak bir süre daha sahnelerden uzakla olacağını duyurdu. Şarkıcı Sıla, 10 Mayıs'ta düşerek köprücük kemiğini kırdığı için Temmuz ayına kadar sahne alamayacağını ifade etti.

Yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla son dönemde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde vereceği 3 konserini iptal etmişti. Konserlerinin iptal edilme nedeni merak edilen ünlü şarkıcı, kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir videolu paylaşımla duyurdu. 10 Mayıs'ta geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu köprücük kemiğinin kırıldığını söyleyen Sıla 'Bu durumu size ben bildirmek istedim' dedi.

1 TEMMUZ'DA KONSER SAHNELERİNE GERİ DÖNECEK
Kol askısıyla bir video çekerek başından geçen talihsiz kazayı Instagram hesabından anlatan Sıla, gelecek ilk konserini 1 Temmuz tarihinde Bodrum Antik Tiyatro'da vereceğini de belirtti. Sıla, konuşmasının sonunda 'yeni şarkılara nazarlık olsun' dedi.


''İYİLEŞME ÜMİDİYLE DİŞİMİ SIKTIM, OLMADI...''
Sıla başından geçen olay ve sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

''Merhaba, 8 isimli askımla sesleniyorum size. Yeni olmuş bir olay değil aslında, 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle dişimi sıktım. Fakat olmadı... Diyeceksiniz ki ne oldu? Düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım, ucu da kırıldı. Alçıya da alınmıyor. Bu askı ile yaşıyorum. İlk 3 konseri iptal etmemizin sebebi de budur aslında. Ben aslında çaktırmadan, askıyı çıkarıp canlı yayında hiçbir şey olamamış gibi gayret gösterdim ama doktorum Haziran ayında yapacağım konserleri riskli buldu. Ben çok büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Yeni şarkılar, neşe, efkar paylaşacaktık ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Konserlere 1 Temmuz Bodrum Antik ile başlayacağız. Ben bildirmek istedim bu durumu size. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle. Çok öpüyorum yanaklarınızdan. Yeni şarkılara nazarlık olsun.''

Sıla'nın bu paylaşımına aralarında Kubat, Volkan Severcan, Ebru Destan gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir