MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yufkacı Muammer olayında yeni gelişme!
Magazin
3 Haziran 2022 Cuma 15:19

Yufkacı Muammer olayında yeni gelişme!

Türkiye'nin konuştuğu olay geçtiğimiz yıl Esra Erol'da yaşandı. Canlı yayına katılan Mehmet Duman, eşi Hamide'nin 'Yufkacı Muammer'e kaçtığını anlattı. Bu olay, tüm Türkiye'yi ekran başına topladı. Eşine dönmeyen Hamide, geçtiğimiz yıl yufkacı Muammer ile nikah kıydı. Bir süre önce ise Muammer Ay ile elti Hamide yollarını ayırdı.

Esra Erol'da, geçen yıl ilginç bir olay yaşandı. İstanbul'da oturan iki çocuk babası Mehmet Duman canlı yayına çıktı. Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart'ta sırra kadem bastığını, bir daha da kendisinden haber alamadıklarını açıkladı.

"YUFKACI MUAMMER'E KAÇTILAR"
Mağdur adam, "Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.

Evden kaçan Hamide Duman ise "Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir" cevabını yolladı. Hamide Duman ise kocasına ve çocuklarına geri dönmeyeceğini yufkacı Muammer Ay'a aşık olduğunu anlattı.

Türkiye'nin tepki gösterdiği çift ise bu olaydan kısa bir süre sonra evlilik kararı alıp nikah kıydı. O dönemlerde sosyal medya hesabındaki ilişki durumunu 'Evli' olarak güncelleyen Muammer Ay ise yakın bir tarihte ilişki durumunu 'Boşanmış' olarak değiştirdi. Muammer Ay elti Hamide ile olan karelerini de sildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir