MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sevgilisini diri diri yakıp seyretti!
Güncel
11 Ekim 2023 Çarşamba 09:35

Sevgilisini diri diri yakıp seyretti!

36 yaşındaki çılgın aşık Esra Başkaya, yanarak feci şekilde can veren Mustafa Bendeş’in sevgilisi olduğunu ve olay günü ise yaktığı bez parçasını pencereden içeriye attığını söyledi. Başkaya, bir süre bekleyip alevlerin dükkanı sardığını gördükten sonra olay yerinden kaçtığını teslim olunca anlattı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde 20 gün önce çıkan yangında biri emekli öğretmen biri işletme sahibi iki kişinin ölümünün ardından önemli ipuçları ve detaya Yeni Asır ulaştı. 20 Eylül 2023 günü çıkan yangında işletme sahibi Mustafa Bendeş ile emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner hayatını kaybettiği bar yangının perde arkasında cinayet çıktı.

Emniyet güçleri tarafından olayla ilgili soruşturma devam ederken, önceki gün karakola giden 36 yaşındaki Esra Başkaya isimli kadın, yanarak feci şekilde can veren Mustafa Bendeş'in sevgilisi olduğunu sürekli kavga ettiklerini ve olay günü ise yine tartıştıklarını ve kendisine şişe fırlatıp hakaret ettiğini ve o kızgınlıkla çantadan çıkardığı çakmak ile bez parçasını tutuşturup pençeden içeriye attığını ve ardından bir süre bekleyip alevlerin dükkanı sardığını gördükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtığını itiraf etti.

Yangında sevgilisinin yanarak ölmesi ve çok sevdiği emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in de dumandan zehirlenerek ölmesinin ardından 19 gündür geceleri gözüne uyku bile girmediğini ve vicdan azabı çektiğini belirten genç kadın Esra Başkaya'nın polislere sözlü olarak verdiği ifadesinde ise rüyalarına bile sevgilisinin çığlıklarının girdiğini ve yaşadığı vicdan azabının kendisinin yiyip bitirdiğini ve bu yüzden gelip teslim olduğunu söylediği öğrenildi.

EMEKLİ ÖĞRETMEN DE ÖLDÜ
EKİPLERİN müdahalesiyle yangın kontrol altına alıp söndürüldü. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, dumandan etkilendiği öğrenilen emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in öldüğü tespit edildi. Vücudunda yanıklar olan Mustafa Bendeş ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırıldı. Hastanede bilinci tamamen kapalı olan ve hemen tedaviye alınan işletmenin sahibi Mustafa Bendeş ise 3. derecede yanık teşhisi ile yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

(YENİ ASIR)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir