MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu!
Güncel
6 Haziran 2024 Perşembe 14:07

Özel-Erdoğan görüşmesinin tarihi belli oldu!

Özgür Özel, Erdoğan'ın 11 Haziran'da CHP'yi ziyaret edeceğini açıkladı. Özel, 11 Haziran salı günü saat 16.00'da aynı heyetle Erdoğan'ı ağırlayacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11 Haziran Salı günü görüşeceklerini duyurdu. Özel, Erdoğan'ı CHP'yi ziyaretinde aynı heyetle ağırlayacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin gazetecileri sorularını yanıtladı.

Erdoğan ile görüşme tarihin netleştiğini belirten Özel, "Geçtiğimiz hafta görüşmüştük, özel kalem müdürlerimiz bugün son bir görüşme gerçekleştirip günü netleştireceklerdi. O yüzden dün bugün açıklayabileceğimizi söylemiştik. Gelecek hafta 11 Haziran günü saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanı'nı genel merkezimizde ağırlayacağız. Gün ve saat bu şekilde netleşmiş oldu. Kendilerini bekliyoruz" dedi.

OTURMA DÜZENİ YANITI: MÜZAKEREYE GEREK YOK 
Özel "Yine yanınızda birer kişi mi olacak" sorusuna, "Onu da karşılıklı görüştük. Aynı heyetlerle ikinci görüşmeyi de gerçekleştireceğiz" yanıtını verdi.

Özgür Özel, basın mensubunun "Oturma düzeni müzakere edildi mi" sorusu üzerine, "Öyle bir şeye gerek yok zaten. Onu daha önce de konuşmuştuk. İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde Sayın Cumhurbaşkanı'nı ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şeyi müzakere etmeye gerek yok" dedi.

"ÇOĞUNLUĞUM OLSA ERKEN SEÇİM KARARI ALIRIM" 
Gündeme ilişkin de konuşan Özel "Normalleşme olmasın diye uğraşan partiler var" dedi. 

CHP lideri erken seçim tartışmaları hakkında ise "TBMM'de erken seçim için karar alma çoğunluğum yok, olsa alırım" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir