MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O şiirin sahibini bulduk!
Güncel
31 Mart 2020 Salı 12:51

O şiirin sahibini bulduk!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs mücadelesi için halktan destek istediği açıklamasının ardından sosyal medyada yayılan o şiirin sahibine ulaştık. Şiiri, twitter fenomeni, gazeteci Naki Bakır'ın yazdığı, dün gece yarısı hesabından paylaştığı ortaya çıktı. Bakır, şiirin kaynak belirtilmeden paylaşılmasına tepki gösterdi.

SONKALEİZMİR- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs mücadelesi için halktan destek istediği açıklamasının ardından sosyal medyada bir anda yayılan o başlıksız şiirin sahibinin twitter fenomeni, gazeteci Naki Bakır olduğu ortaya çıktı. Dün gece yarısı paylaştığı kendisine ait bu şiirin kaynak belirtilmeden paylaşılmasına tepki gösteren Bakır, "Twitter'da şu iki twitimi (başka da vardır) çalmayan kalmamış. İsimsizinden ünlü politikacısına kim varsa alıp kendi yazmış gibi paylaşmış. Her halk layık olduğu gibi yönetilir. Yıllarca AQP'ye "hırsız" diyenler bunu yapıyor üstelik. Demek ki hırsızlık bu milletin ırasında var" ifadelerini kullandı.

ÇALANLARDAN YORULDUK ZATEN

Bakır, İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'na da şu sözlerle sitem etti: "Sayın Vekil, iyi ki iktidar değilsiniz. Çalanlardan yorulduk 18 yıldır zaten. Fikri emeğe saygı lütfen! (Çok beğendiyseniz RT edebilirdiniz.)"

Bakır'ın yazdığı şiirin 'mani' türü olduğu ifade edildi.

İŞTE O ŞİİRİN ORJİNALİ..

Sigaramın dumanı

Hiç yollama İBAN'ı

Altın taht yaptık sana

Bulamıyoz ayranı

Demokrasim ileri

Halk bir kemik bir deri

Bize IBAN göndermiş

O kainat lideri

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir