MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O kadından yeni açıklama! Art niyetliler sözlerimi çarpıttı...
Güncel
31 Mart 2020 Salı 11:57

O kadından yeni açıklama! Art niyetliler sözlerimi çarpıttı...

İzmir'e ve İzmirliler'e ağır hakaretler eden Zekiye Çomaklı, gelen tepkilerin büyümesi ve hakkında dava açılacağının söylenmesi üzerine gece yarısı apar topar bir video daha hazırladı. Sözlerinin art niyetli kişilerce çarpıtıldığını iddia eden Çomaklı, “vatanperver İzmirliler’den özür diliyorum” dedi.

SONKALEİZMİR- Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı'nın İzmir ve İzmirliler’e yönelik ağır hakaretleri ortamı gerdi. CHP ve İYİ Parti  İzmir milletvekillerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden Çomaklı’ya yüz binlerce tepki mesajı yağdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da Çomaklı'nın sözlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Zekiye Çomaklı ise gelen tepkilerin büyümesi ve hakkında dava açılacağının açıklanması üzerine gece yarısı apar topar bir video daha hazırladı.

50 saniyelik yeni bir video yayınlayan Çomaklı, “Ne yazık ki yaptığım paylaşım art niyetli insanlar tarafından çarpıtıldı. Beni tanıyanlar kimseyi dini ve milli yönden hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğimi bilir” dedi.

İZMİR VE İZMİRLİLER'E AĞIR HAKARET

KARANTİNADAYMIŞ

Çomaklı, Almanya ziyareti sonrası karantinada kaldığını ve sosyal medya üzerinden dini değerleri aşağılayan bazı kişileri gördüğü savunurken, “Ama vatanperver ve dini değerlere saygılı İzmirli vatandaşlarımızı asla kastetmedim. Sözlerim maksadını aşmıştır. Vatanperver İzmirlilerden özür diliyorum. Art niyetli kişileri de Allaha havale ediyorum” diye konuştu.

İşte o Zekiye Çomaklı'nın yeni videosu:

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayşe kırındı
 1 Nisan 2020 Çarşamba 21:27
Tükürdüğünü yalamak zorundamı kaldın yalasanda İzmirliler gereğini yapacak kim olayı sapıttı anlayamadım kendisinde dinledik kin ve nefret sözlerini sözlerini aynen sana iade ediyoruz sana milletin inancından nekadar çok seviyorsunuz dinimizi kullanmayı
 Mustafa AYAŞLI
 31 Mart 2020 Salı 20:43
İşinüz gücünüz yalan ,dolan,kıvırmak,size kocaman bir Y U H diyorum.
 Doktor.
 31 Mart 2020 Salı 12:44
Tükürmezsen yalamazsın.
 İzmirli Balıkçı
 31 Mart 2020 Salı 12:15
Bende inandım, valla çok art niyetliyim her halde
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir