MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'e hastane müjdesi...
Güncel
11 Ekim 2024 Cuma 19:51

Menemen'e hastane müjdesi...

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, ilçede büyük bir ihtiyaca cevap verecek devlet hastanesi için müjde verdi. Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık ve İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop ile hastanenin yapılacağı Yahşelli'deki alanı gezen Pehlivan, "Menemen’imize yakışacak tam donanımlı hastanemiz inşallah 2025 yılı itibariyle yükselmeye başlayarak bölgemizin şifa merkezi olacak" dedi.

SONKALEİZMİR-Menemen'de uzun yıllardır beklenen devlet hastanesi için sona yaklaşılıyor. Menemen Belediyesi'nin Yahşelli'deki arazisini Sağlık Bakanlığı'na tahsis ederek girişimlere başlayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'ın yoğun uğraşları ile yatırım planına alınan hastane için önemli bir adım daha atıldı. 



Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ve İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop ile birlikte hastanenin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Menemen Belediye Başkanı Pehlivan, inşaatın 2025 yılı itibariyle yükselmeye başlayacağının müjdesini verdi. 



Başkan Pehlivan şunları kaydetti:

"Her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden Menemenli hemşehrilerimize müjdemiz olsun; sadece 6 ay önce söz verdiğimiz ve stratejik planımızda da yer alan yeni devlet hastanemiz için bugün Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile projemizin yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Menemen’imize yakışacak tam donanımlı hastanemiz inşallah 2025 yılı itibariyle yükselmeye başlayarak bölgemizin şifa merkezi olacak. "

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir