MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çöp poşetlerinden 50'ye yakın ölü köpek ve kedi çıktı!
Güncel
11 Ekim 2024 Cuma 14:44

Çöp poşetlerinden 50'ye yakın ölü köpek ve kedi çıktı!

Sokakta yaşayan hayvanların katledilmesinin önünü açan yasanın Meclis'ten geçmesinin ardından Türkiye'nin birçok şehrinden katliam haberleri geliyor.

Sokakta yaşayan hayvanların katledilmesinin önünü açan yasanın Meclis'ten geçmesinin ardından Türkiye'nin bir çok şehrinden hayvanlara yönelik katliam haberleri gelmeye devam ediyor. Vahşetin yeni adresi Kocaeli'nin Gebze ilçesi oldu. İlçede bu sabah, aralarında yavru kedi ve köpeklerin de olduğu 50'ye yakın hayvan ilaçla öldürüldü. Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon Merkezi'nin önündeki çöp konteynerlerine iğneyle uyutulmuş halde poşetlere koyulup atılan onlarca kedi köpek, hayvanları hedef alan katliamların son örneği oldu. 

Katliama ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepkiye yol açtı. Skandalı ortaya çıkaran hayvan hakları savunucuları, öldürülen hayvanların henzü beden sıcaklıklarını koruduğunu ve poşetlerin içinde anestezik bir ilaç da bulunduğu belirtti.

'KATLİAM YASASI' TEPKİSİ

CHP İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, katliamn yaşandığı rehabilitasyon merkezinin önünden bir video paylaşarak tepkisini dile getirdi. Özdemir, "Burada canlarımız katledildi. Türkiye'nin her yerinde bu şekilde katlediliyor. Çıkan bu hayvan hakları yasası sahaya uygun değil. 'Ruh hastalığı olan insanlar ilk önce güçlerinde hayvanlara deneyecek' dedik. Biz bu katliamı drone'la görüntüledik. Önce iğneleri yapıldı, poşetlere konuldu, poşetlerden çöpe atıldı. Çöpten alındılar, açtığımızda 4 tanesi can çekişiyordu. Cehennemde olmayacak bu canlar! Ama onları katledenleri ve görmezden gelenleri cehennemin kapısında bekliyor olacaklar" ifadelerini kullandı. CUMHURİYET

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir