MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'de çocukların park mutluluğu...
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2023 Çarşamba 10:43

Menemen'de çocukların park mutluluğu...

Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, Emiralem'de kendisinden bölgedeki çocuk parkının yenilenmesini isteyen minik Mehmet Can'ın isteğini kırmadı. Yaklaşık bir buçuk ayda zemini değiştirilip, oyun grupları yenilerek modernleştirilen park, cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile doldu. Pehlivan, "Her proje gurur veriyor ama çocuklarımız için yaptıklarımızla dünya güzelleşiyor, Türkiye güzelleşiyor, Menemen çok daha güzelleşiyor..." dedi.

SONKALEİZMİR-Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, çilek festivali ve mahalle halkının taleplerini dinlemek için 10 Nisan'da gittiği Emiralem'de minik Mehmet Can ile karşılaştı. Mehmet Can, Pehlivan'a eliyle bakımsız kalmış parkı işaret ederek, "Şu parkı yeniler misiniz?" dedi. Başkan Pehlivan ise Mehmet Can'a "2 ay içerisinde yenileyeceğiz" sözünü verdi. 



EKİPLER HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Pehlivan'ın talimatıyla belediye ekipleri hemen harekete geçti. Yaklaşık 1 buçuk ayda parkın zemini komple değiştirilirken, oyun grupları tamamen yenilendi, çevre düzenlemesi de yapıldı. Eskiden çocukların oyun oynamaya çekindiği park şimdi cıvıl cıvıl seslerle doldu. Minik Mehmet Can da annesiyle birlikte Başkan Pehlivan'a teşekkür etti. 



"BİR GÜLÜŞÜNÜZ HER ŞEYE DEĞER"

Aydın Pehlivan, parkın son durumu ile ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Pehlivan, şunları kaydetti:

"Menemen'de gerçekleştirdiğimiz her proje gurur veriyor ama çocuklarımız için yaptıklarımızla dünya güzelleşiyor, Türkiye güzelleşiyor, Menemen çok daha güzelleşiyor... İnanın çocuklar, sizin bir gülüşünüz her şeye değer... Beğenmeniz hepimizi çok mutlu etti.  İyi eğlenceler çocuklar!"


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir