MENÜ
İzmir 16°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'te ot temizliği...
Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2023 Çarşamba 09:54

Menderes'te ot temizliği...

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yeşil alanların bakımı yapılıyor. Ekipler, yabani otları temizlerken, 44 mahallede çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. 44 mahallenin tamamını kapsayan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalarda park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda uygulama gerçekleştiriliyor. Verilen hizmet kapsamında yabani ot temizliğiyle çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Menderes’imizin 44 mahallesinde yeşil alan bakım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz yüzölçümü bakımından geniş bir alana sahip. Ekiplerimiz periyodik olarak düzenli bir şekilde tüm alanların bakımlarını yapmanın yanı sıra halk sağlığını korumak adına gereken tüm önlemleri de alıyor. Kontrollü şekilde yapılan çalışmalar sayesinde yeşil alanlarımızın daha elverişli ortamda büyümesinin de önünü açmış oluyoruz’’ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir