MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes Belediyesi’nden rekor bütçe!
Yerel Yönetimler
11 Ekim 2022 Salı 17:41

Menderes Belediyesi’nden rekor bütçe!

Menderes Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 474 milyon TL olarak belirlendi. Mecliste oy çokluğu ile kabul edilen bütçe, kişi başına düşen miktar bakımından İzmir'de ilk sırada yer alıyor. 

2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü Menderes Belediye Meclisi’nin Ekim ayı Olağan Toplantısı’nın üçüncü oturumu Menderes Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Oy çokluğu ile kabul edilen 2023 yılı bütçesi, 474 Milyon TL olarak belirlendi. 

Meclis toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Oluşturduğumuz bütçe ile projelerimizi hayata geçirirken, aynı zamanda hemşehrilerimize hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. En iyi hizmeti almak Menderesli hemşehrilerimizin de hakkı. Belediyedeki birim müdürlerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte 2 ay süren hummalı ve titiz çalışmalarımız sonucunda 2023 yılı bütçemizi 474 milyon TL olarak belirledik. Bu anlamda sürecin başından beri özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir’in ilçeleri arasında ilk sırada
Hazırlanan tahmini bütçenin, İzmir’in 30 ilçesi içinde, kişi başına düşen miktar açısından en yüksek bütçe olduğunu ifade eden, Özkan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Meclisimizden oy çokluğu ile geçen 474 Milyon TL’lik 2023 yılı bütçemizin, İzmir’de kişi başına düşen miktar açısından birinci sırada olmasının haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda Menderes Belediyesi olarak 2023 yılında, hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza tüm isteğimizle devam edeceğiz. Bütçemiz Menderes’imize hayırlı, uğurlu olsun.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir