MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Memleket Partisi İzmir'den 100. Yıl Futbol Turnuvası...
Politika
23 Ekim 2023 Pazartesi 11:22

Memleket Partisi İzmir'den 100. Yıl Futbol Turnuvası...

Türkiye Cumhuriyet'nin kuruluşunun 100. yılı ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Memleket Partisi İzmir örgütü de ilçeler arası 'Memleketin 100. Yıl Futbol Turnuvası' düzenleyerek kutlamalara katılıyor.

Turnuva maçları, 23 Ekim - 26 Ekim 2023 tarihleri arasında, Bahçelievler İzmirspor Halı Saha Tesisleri'nde yapılacak. 26 Ekim'de yapılacak olan final maçı ile turnuva sonuçlanacak.
Gençler arasında uyuşturucu kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çeken Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz; 'Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim." ve "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur." sözlerinden yola çıkarak, aynı zamanda gençler arasında kullanımı yaygınlaşan uyuşturucuya karşı da gençlerimizin spora yönelmesini desteklemek için, ilçe gençlerimizi ve kendini genç hissedenleri spor turnuvasıyla bir araya getirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek düşüncesiyle 'Memleketin 100. Yıl Futbol Turnuvası'nı düzenledik. Turnuvaya katılan ilçelerimize teşekkür ediyorum ve takımlarımıza başarılar diliyorum.' dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir