MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Özlale'den Çıray'ın iddiasına net yanıt: AK Parti ile anlaşma yapmadık, yapmayız!
Politika
20 Ekim 2023 Cuma 20:39

İYİ Partili Özlale'den Çıray'ın iddiasına net yanıt: AK Parti ile anlaşma yapmadık, yapmayız!

İYİ Parti eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, İYİ Parti ile AK Parti'nin İzmir konusunda anlaştığı ve AK Parti'nin büyükşehir adayı çıkarmayacağı iddialarına yanıt geldi. İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, “Defalarca söylediğimiz üzere AK Parti ile bir anlaşma yapmadık, yapmıyoruz, yapmayacağız” dedi.

İYİ Parti'den istifa eden eski İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında konuk olduğu programda, 'çok güvendiği bir kaynağa' dayandırarak dikkat çeken bir iddiayı ortaya atmıştı. Çıray, İYİ Parti ile anlaşan Ak Parti'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir adayı çıkarmayacağı iddiasını gündeme getirmişti.

Çıray’ın açıklamaları’na İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale’den yanıt geldi. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Özlale şu ifadeleri kullandı:

Zihinleri bulandırarak gündemi meşgul etmekle nam salmış birine cevap vermeye bile gerek yok ama ben yine de kısa bir açıklama yapayım. Aytun Çıray böyle bir iddia var diyerek hiçbir zaman gerçekleşmeyecek temennisinin bir kaynağı varmış gibi gösteriyor. Böyle bir iddia da yok, böyle bir konu da yok. Defalarca söylediğimiz üzere AK Parti ile bir anlaşma yapmadık, yapmıyoruz, yapmayacağız. Sayın Çıray'ın aday olma hırsı ve öfkesi aklının ötesine geçmiş belli ki.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir