
Ahmet Uğur Baran siyaseti bıraktı!

Şişli'deki vahşette yeni gelişme: Katil zanlıları yakalandı

Tiyatro yönetmenine, çocuğa istismardan dava

Usta oyuncu Ahmet Levendoğlu'na veda...

Mahir Polat'ın raporu için eksik tetkik ve tahlilleri için hastaneye sevki yapıldı. Polat'ın Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tetkikleri yapıldı. Mahir Polat'a holter takıldı ve yeniden Silivri Cezaevi'ne gönderildi.
Erdem, "Mahir Polat’ın Adli Tıp Kurumu’na sevk edileceği bilgisi gelmişti. Ancak şuan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde olduğunu ve burada çeşitli muayene ve tetkiklerin yapılmakta olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.
HOLTER TAKILDI, 24 SAAT TAKİP EDİLECEK
Polat'ın avukat Erdem, "Mahir bey yeniden cezaevine gönderildi. Tansiyonunun 24 saat takibi için holder takılmış, ultrason işlemi ile kalp ve anksiyete için muayene yapılmış. Bu şartlar altında dosya yarına kadar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinden nihai bir değerlendirme yapmak üzere ATK’ya gitmeyecek görünüyor." bilgisini paylaştı.
Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hat sanatçısı Muhammet Mağ’ın kendisi için yaptığı esere yer verdi.
Eserdeki sözleri de paylaşan Mahir Polat, şu ifadeleri kullandı:
"Silivri’de başucumda, hat sanatçısı Muhammet Mağ’ın zarif ellerinden çıkan bir eser var: 'Bu da geçer Mahir'…
Zor zamanlarda anlam dolu cümleler teselli oluyor. Hele ki bir dostun elinden çıktıysa… Kıymetli sanatına ve gönlüne sağlık Muhammet Mağ. Teşekkür ederim."
NE OLMUŞTU?
Adli Tıp Kurumu'nun, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği müzekkere ile, Polat'ın hastaneye sevk edilerek, dosyada eksik görülen bazı tahlil ve tetkiklerin yapılmasını talep ettiği belirtildi.
İlgili kurulun, bunların sonucuna göre karar vereceği bildirildi. Mahir Polat'ın hastaneye sevk edileceği, tahlil ve tetkiklerin yapılacağı öğrenildi.