MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mahkemeden Dilan ve Engin Polat'a kötü haber
Güncel
8 Nisan 2025 Salı 15:25

Mahkemeden Dilan ve Engin Polat'a kötü haber

Kara para aklama suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin üçüncü duruşması bugün görüldü. Polat çiftinin, şirketlerin kendilerine iade edilmesine yönelik talebi mahkeme tarafından kabul edilmedi.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi hakkında kanuna muhalefet' gibi çok sayıda suçtan yargılanan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin, 'kara para aklama' suçlamasıyla yargılandıkları davanın üçüncü duruşması bugün görüldü. 

MAHKEME KAYYUM KARARINI KALDIRMADI 

Duruşma öncesi gizli tanık muammasının yaşanmasının ardından savunması alınan taraflar, mahkemeden şirketlerinin üzerindeki kayyum yönetiminin kaldırılmasını talep etti. Duruşma savcısı, kayyumluğun kaldırılarak şirketlerin Polat ailesine iade edilmesine yönelik talebe karşı gelirken, Mahkeme şirketlerin kayyum yönetiminde kalmasına hükmetti. Aralarında Dilan Polat ve Engin Polat'ın da yer aldığı çok sayıda sanığın 'kara para aklama' suçlamasıyla yargılandığı davanın 4. duruşması 9 Temmuz tarihinde yapılacak.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir