MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de YKS heyecanı...
Güncel
17 Haziran 2023 Cumartesi 11:39

İzmir'de YKS heyecanı...

İzmir, Denizli, Manisa, Uşak ve Aydın'da üniversite adaylarının katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yapıldı. Bazı öğrenciler sınava son anda yetişti.

Öğrenciler görevlilerin kimlik ve belge kontrolü, polis ekiplerinin de üst araması yapmasının ardından salonlara alındı. Bazı anne ve babalar okulların çevresinde çocuklarını bekledi.

Kuzenini sınava getiren Mert Yorulmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Trafik açık olduğu için rahat geldik. Erkende çıktığımız için sınava zamanında yetiştik. Bazı kişiler sınava son anda yetişti. Umarım kimse geç kalmaz. Bütün herkese başarılar diliyorum." dedi.

Oğlu sınava giren Hüseyin Günay da şunları kaydetti:

"İnşallah başarılı bir şekilde sınavı tamamlar. Biraz erken geldik ve bekledik oyalandık sınav öncesi. Bu ikinci sınavı oluyor. Daha önce bir sınavı kaçırdığı için girememişti. İnşallah bu defa geldiğine de girdiğine de değer. Bütün öğrencilere başarılar diliyorum."

Denizli, Uşak, Aydın ve Manisa'da da adaylar TYT'de ter döktü. Sınav öncesinde, sınav merkezleri çevresinde yoğunluk yaşandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir