MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir'den SMS izni açıklaması: GEREKEN ADIMLAR ATILACAK
Güncel
22 Şubat 2023 Çarşamba 19:35

İzmir Büyükşehir'den SMS izni açıklaması: GEREKEN ADIMLAR ATILACAK

İzmir Valiliği'nin, depremzedeler için düzenlenecek bağış kampanyası kapsamında talep edilen izni "AFAD'la protokol imzalama" şartına bağlamasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bir açıklama geldi. 20 Şubat'ta yollanan yazılı izin talebine 22 Şubat'ta dönüş yapıldığını aktaran İzmir Büyükşehir, "23 Şubat tarihinden itibaren yardım kampanyasını başlatmak için gereken adımlar atılacaktır” açıklamasını yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İzmir Valiliği’ne 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için yardım toplama izni maksadıyla yazdığımız 20 Şubat tarihli yazı ve bu yazı üzerine 22 Şubat tarihinde İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger ile yüz yüze gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yapılan basın açıklaması için teşekkür ederiz. 20 Şubat tarihli talep ettiğimiz bağış kampanyası ve Sayın Valimiz ile yapılan görüşmemiz neticesinde İzmir Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında ifade edilen kapsamda, 23 Şubat tarihinden itibaren yardım kampanyasını başlatmak için gereken adımlar atılacaktır.”

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halk TV ile birlikte yürüteceği "Bir Kira, Bir Yuva" kampanyası kapsamında SMS'le yardım toplamasına için İzmir Valiliği'nden izin istemişti. İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu kampanyayı ancak AFAD ile yapacağı bir protokol kapsamında yürütebileceğini açıklamıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir