MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu davasında erteleme kararı!
Güncel
25 Eylül 2024 Çarşamba 16:26

İmamoğlu davasında erteleme kararı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemindeki bir ihaleyle ilgili açılan davanın duruşması 2 Ekim'e ertelendi. Ertelemeye gerekçe olarak yeni bilirkişi raporu istenmesi görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik siyasi yasak cezasını da öngören Ahmak Davası tartışmaları sürerken, İmamoğlu’nun yargılandığı bir başka davanın duruşması bugün görüldü. İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemindeki bir ihaleyle ilgili açılan ve siyasi yasak da talep edilen davanın duruşması yeni bilirkişi raporu alınması için 2 Ekim’e ertelendi.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı döneminde, şartları oluşmayan bir firmaya ihale verdiği iddiasına ilişkin, "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşması Büyükçekmece 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.


Savcı soruşturma aşamasındaki bilirkişi raporu ve kovuşturma aşamasında alınan bilirkişi raporu arasında uyuşmazlık olduğu tespitinde bulunarak, yeni bilirkişi raporu talep etti.

Mahkeme heyeti, yeni bilirkişi raporu alınması için duruşmayı 2 Ekim’e erteledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir