MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı kapılarını açtı
Güncel
25 Eylül 2024 Çarşamba 14:15

Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı kapılarını açtı

8. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı (PET İZMİR 2024) ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Organizasyonu düzenleyen TEMA Fuarcılık'ın Genel Müdürü Aykut Karslı, açılışta, geçen yıl 60 ülkeden 200 katılımcı ve 40 bini aşan ziyaretçiyle yakaladıkları başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi. Fuarda evcil hayvan sahiplerinin yeni çıkan ürünleri tanıma fırsatı bulduğunu, firmaların da doğrudan tüketiciden geri bildirim alarak ürün geliştirme süreçlerine yön verebildiğini anlatan Karslı, katılımcılara teşekkür etti.

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ise sektörün Türkiye için yükselen bir değer haline geldiğini belirterek, "Yılbaşından bu yana yaklaşık 100 ülkeye 102 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Yılsonunda bu rakamın 140 milyon dolara çıkmasını bekliyoruz." dedi. 28 Eylül'e kadar açık olacak fuarda evcil hayvanlar için mama, sağlık, bakım, kozmetik ve tekstil ürünleri, dekorasyon malzemeleri, aksesuar ve oyuncaklar yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir