MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Özlale'den Başkan Soyer'e: ''En güçlü aday benim''
Politika
22 Eylül 2023 Cuma 21:14

İYİ Partili Özlale'den Başkan Soyer'e: ''En güçlü aday benim''

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylığıyla ilgili "Kuvvetli bir aday değil" sözlerine yanıt verdi. Özlale, "İzmir'i hangi aday daha iyi yönetir? Ben bu soru sorulduğunda kendimi en güçlü aday olarak görüyorum” dedi.

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Akademisyen olarak kıymetli ancak kuvvetli bir aday değil" sözlerine yanıt verdi. Sözcü Televizyonu moderatörü İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan, Özlale,  “Kendisi akademik yönümü takdir etmiş, teşekkür ederim. Ancak benimle ilgili zayıf aday gibi bir yakıştırma yapmış. Ben kendisini de diğer çıkacak tüm adayları da güçlü adaylar olarak görüyorum. Rakiplerim için incitici bir sıfat kullanmak bana yakışmaz. Sorulması gereken asıl soru şu olmalı. İzmir'i hangi aday daha iyi yönetir? Ben bu soru sorulduğunda kendimi en güçlü aday olarak görüyorum” dedi.

"İZMİR PAZARLIK ARACI OLAMAYACAK KADAR ÖNEMLİ BİR ŞEHİR”

Özlale şöyle devam etti:

"Tunç Bey'in bu sözleri, kendisinin İzmir'e olan yaklaşımındaki sorunlu alanı gösteriyor. Belli ki Tunç Bey'e göre İzmir iyi yönetilmesi, sorunlarının çözülmesi gereken bir şehir değil bir pazarlık unsuru. İYİ Parti asla ve asla İzmir'i pazarlık unsuru olarak görmediği için aday çıkarıyor. Biz hiçbir zaman İzmir'i İstanbul ve Ankara'nın bir promosyonu olarak görmedik. Tam tersine itiraz ettiğimiz nokta budur. İzmir müzakere masalarında pazarlık aracı olamayacak kadar önemli bir şehirdir.” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir