MENÜ
İzmir 39°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de WhatsApp krizi!
Politika
7 Mayıs 2024 Salı 20:55

İYİ Parti İzmir'de WhatsApp krizi!

İYİ Parti İzmir'de birçok ilçede yaşanan istifalar sonrası WhatsApp grubu krizi patlak verdi. Geçmişte il yönetimi tarafından oluşturulan ancak daha sonra ismi ve logosu değiştirilen WhatsApp grubundan istifalarla ilgili açıklama yapılması mevcut Başkan Ülkü Doğan'ı küplere bindirdi. Doğan bizzat kendi oluşturduğu WhatsApp grubundan gazetecilere bilgilendirme yaparak başka iletişim kanallarının dikkate alınmamasını istedi.

SONKALEİZMİR-İYİ Parti'de Gaziemir, Bornova, Bayraklı, Çiğli, Foça, Menderes ve Aliağa ilçe yöneticilerinin istifalar sonrası ortalık karıştı.

Genel başkanlığa Müsavat Dervişoğlu'nun seçildiği kurultay sonrası art arda gelen istifalarla ilgili daha önce il yönetimi tarafından oluşturulan ancak logosu ve ismi değiştirilen WhatsApp grubundan bilgilendirme yapılması kriz yarattı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan'ın, söz konusu WhatsApp grubu paylaşımları sonrası gündeme gelen haberlerin ardından küplere bindiği öğrenildi. Kendisi bizzat bir WhatsApp grubu oluşturan Başkan Doğan, farklı iletişim kanallarından yapılan açıklamalara itibar edilmemesini istedi.

Doğan yeni oluşturduğu gruptan gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Kıymetli basın mensuplarımız. İYİ Parti adına basın paylaşımlarımızın yapılmasını ve iletişim kanalı olması için bu grup oluşturulmuş olup, bu grup dışında İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın başkaca herhangi bir WhatsApp kanalı ya da sözcüsü bulunmamaktadır. Bizim dışımızda partimiz ile ilgili yapılan bildirimlerin teyidi için il başkanı olarak benimle temasa geçebilirsiniz. Daha önce açılmış olan ve halen aktif olan diğer grupların parti kurumsal kimliğimiz ile bir ilişiği kalmamıştır. Bilgilerinize sunarım."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir