MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hamza Dağ: '100 yeni kreş ve çocuk üniversiteleri kuracağız'
Politika
2 Mart 2024 Cumartesi 15:09

Hamza Dağ: '100 yeni kreş ve çocuk üniversiteleri kuracağız'

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, çocuklara ve velilere yönelik önemli projeler hayata geçireceklerini belirterek, İzmir'e 100 yeni kreş ile Çocuk Gelişim Akademisi'ni kazandıracaklarını, çocuk üniversiteleri kuracaklarını söyledi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Alsancak Gar Toplantı Salonu'nda yaptığı eğitim yatırımları ile ilgili toplantıda konuştu. Dağ, göreve gelmeleri halinde eğitimde önemli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı. Dağ, çocuklara ve velilere yönelik bazı projeleri hayata geçireceklerini, İzmir'e 100 yeni kreş ile Çocuk Gelişim Akademisi'ni kazandıracaklarını, çocuk üniversiteleri kuracaklarını aktardı.

Çocukların eğitim-öğretim hayatlarının her anında yanlarında olacaklarını kaydeden Dağ, "Güçlü, huzurlu ve müreffeh bir İzmir, sadece bizim değil, gelecek nesillerimizin de hakkı. İzmir'imizin aydınlık yarınları için, el ele, omuz omuza, yürek yüreğe mücadele edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımızın vizyonu olan 'Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi' için İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak gelecek 5 yıla 'biz hazırız' diyorum." dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir