MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Saygılı'dan Cemil Tugay'a gönderme: ''Şifa AK belediyecilikte''
Politika
2 Mart 2024 Cumartesi 14:38

AK Partili Saygılı'dan Cemil Tugay'a gönderme: ''Şifa AK belediyecilikte''

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın "Ben doktorum. Bu şehri iyileştireceğim" sözlerine tepki gösterdi. Saygılı, "güzel İzmir, çeyrek asırdır kendileri tarafından ihmal edilmiş, her bir köşesi bir bir gözden çıkarılmış, bırakın hasta edilmeyi, komaya sokulmuştur. Şifası da gerçek belediyeciliğin adresi AK Parti’dir" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın "Ben doktorum. Bu şehri iyileştireceğim sözlerine tepki gösterdi. Sayglıı şunları kaydetti:
"Kabullenmenin böylesi görülmemiştir! İzmir’i hasta eden de onlar iyileştireceklerini vaat eden de! CHP’nin Büyükşehir Adayı Dr. Cemil Tugay; bunu bir maharetmiş gibi söylemiş. İzmir’i iyileştireceğim derken, şehri hasta ettiklerini de kabul etmiş zaar.
Üstelik proje lansmanlarında; çocuk kandırır gibi, sanki İzmirliler yaşadıkları şehri yıllardır kendilerine emanet ettiğini unutmuş gibi, hasta edenin de kendileri olduğunu kabullenerek kullandıkları bu söylemleri tarihe geçmiştir!  
Yıllardır söylüyoruz. Bu şehir, güzel İzmir, çeyrek asırdır kendileri tarafından ihmal edilmiş, her bir köşesi bir bir gözden çıkarılmış, bırakın hasta edilmeyi, komaya sokulmuştur. Şifası da gerçek belediyeciliğin adresi AK Parti’dir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ’ın kararlı duruşu ve vizyonudur."
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir