MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepeliler'den  'Piksel' kampanyası... TARİH BUNU DA YAZAR!
Spor
23 Temmuz 2020 Perşembe 18:16

Göztepeliler'den 'Piksel' kampanyası... TARİH BUNU DA YAZAR!

2006-2010 yılları arasında internetten piksel satarak kaynak yaratıp hentbol branşını yaşatan Göztepeli taraftarlar şimdi de kolları sıvadı. Yönetimin ligden çekme kararı aldığı hentbol takımının yaşaması için tarihi tekerrür ettiren ve yine piksel kampanyası düzenleyen sarı-kırmızılılar 130 bin TL para topladı. Eski ve mevcut futbolcuların yanı sıra binlerce taraftarın destek verdiği kampanya sonrası gözler Başkan Mehmet Sepil ve yönetiminin vereceği karara çevrildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR (ÖZEL)-Göztepe yönetiminin ligden çekerek altyapı düzeyinde devam etme kararı aldığı hentbol branşının yaşatılması için taraftarlar yine kolları sıvadı. Geçmişte 2006 ile 2010 yılları arasında kapanma noktasına gelen hentbol branşını birkaç kez internetten piksel satışı yaparak kaynak yaratıp ayakta tutan sarı-kırmızılı taraftarlar, şimdi de aynı yönteme başvurdu. Göztepeliler'in başlattığı piksel kampanyasına mevcut ve eski futbolcuların yanı sıra binlerce taraftar destek verdi. Kampanyada şimdiye kadar 130 bin TL para toplandığı belirtildi.

(Fotoğrafta: Piksel satın alarak destek olanların bir kısmı)

SON KARAR BAŞKAN SEPİL'İN 

Voleybol branşında yeni kurulan yönetimin idari ve mali sorumluluğu üzerine alması ile faaliyetlerin devam edeceği Göz-Göz'de hentboldaki belirsizlik bir hafta içerisinde sona erecek. Taraftarların kısa süre içerisinde piksel kampanyası ile 200 bin TL'yi bulması beklenen parayı yönetime teslim edeceği ifade edildi. Sarı-kırmızılı kurmayların, Süper Lig'de devam edilmese de 1. Lig'de hentbol takımını yaşatma düşüncesini masaya yatıracağı öğrenildi. Hentbol branşında gelecek seneki durumla ilgili son kararı ise Başkan Mehmet Sepil verecek. 

BÜYÜKŞEHİR'LE BİRLEŞME OLMADI

Göztepe ile İzmir Büyükşehir Belediyespor hentbol takımlarının birleşmesi için yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ile Göztepe yönetimi arasında bir süre yürütülen görüşmeler, teknik detayların netleştirilememesi ve Büyükşehir Belediyespor yönetiminden gelen muhalif sesler üzerine rafa kaldırıldı.

(Fotoğrafta: Piksel satın alarak destek olanların bir kısmı)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir