MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa'nın MVP'si Büyükşehir'de kaldı
Spor
23 Temmuz 2020 Perşembe 09:37

Avrupa'nın MVP'si Büyükşehir'de kaldı

Geçen sezon Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin en değerli oyuncusu seçilen Ahmet Efetürk, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesini yeniledi.

Türkiye'de tekerlekli sandalye basketbolunun lokomotifi olan rekorlar takımı İzmir Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Avrupa Ligi’nin en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Ahmet Efetürk ile sözleşme yeniledi. 11 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen usta oyuncunun çok sayıda teklifi geri çevirdiğini belirten Kulüp Genel Sekreteri Mustafa Ağme, “Yeni sezonda tekerlekli sandalye basketbolunda önemli hedeflerimiz var” dedi.

Avrupa’da Genç ve Ümit Milli Takım ile gittiği turnuvalarda sürekli All-Star Karması’na seçilen Ahmet Efetürk ise şunları söyledi: “Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklifler aldım. Ancak Genel Sekreterimiz Mustafa Ağme ile yaptığımız görüşme sayesinde yeniden kulübümde kalma kararı verdim. Burada olmaktan çok mutluyum. Geçen yıl son saniye basketiyle Fenerbahçe’ye kaptırdığımız şampiyonluk kupasını bu sene İzmir’e getireceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir