MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe ilk imzayı attırdı
Spor
20 Haziran 2019 Perşembe 10:45

Göztepe ilk imzayı attırdı

Sarı-kırmızılılar, Hatayspor'dan 25 yaşındaki sağ bek Murat Paluli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin gün içerisinde resmen duyurulması bekleniyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Göztepe yeni sezon öncesi ilk transferini Hatayspor'dan sağ bek Murat Paluli'yi alarak gerçekleştirdi. Geçen sezon 2'si Türkiye Kupası'nda olmak üzere 35 resmi maçta Hatay formasını terleten ve 2 asist yapan 25 yaşındaki oyuncunun 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Körfez İskenderun'da profesyonelliğe geçiş yapan Murat, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da da görev yaptı. Murat'ın transferini bugün resmen açıklaması beklenen yönetimin, sözleşmesi sona eren Berkan Emir'le de yeniden anlaşma sağladığı, imzaların kısa süre içerisinde atılacağı öğrenildi.
RODALLEGA ISRARI 
Golcü arayışını da sürdüren sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'dan ayrılan Kolombiyalı Hugo Rodallega konusundaki ısrarını sürdürüyor. Rodallega ile maddi konularda küçük pürüzler kaldığı ifade ediliyor. Göz-Göz'ün geçen sezon Süper Lig'i 16 golle tamamlayan Rodallega'da sorun yaşanması ihtimaline karşı Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok'u alternatif olarak tuttuğu belirtildi. Akhisarspor'dan stoper Caner Osmanpaşa'yı da kadroya dahil etmek için temasları sürdüren Göztepe'nin gündeminde Erzurumspor'dan Emrah Başsan yer alıyor.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir