MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Şensan bıraktı
Spor
19 Haziran 2019 Çarşamba 16:23

Karşıyaka'da Şensan bıraktı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ile görüşen Başkanvekili Gökhan Şensan görevi bıraktığını açıkladı. 'Hakkınızı helal edin' diyerek veda eden Şensan'ın camiadan somut destek gelmemesi nedeniyle ayrılık kararından vazgeçmediği belirtildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Karşıyaka'da bir süredir görevi bırakacağı konuşulan Başkanvekili Gökhan Şensan istifasını verdi. Daha önce 'Somut destek olmazsa ben yokum" açıklamasını yapan Şensan, kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ile görüştükten sonra ayrılık kararını aldı. Şensan, bugün Belediye Başkanı Cemil Tugay ile de görüşme yaptı. Tugay'ın destek vereceğini açıklamasına rağmen Şensan'ın camiadaki genel sessizlik ve somut gelişmelerin olmaması üzerine kararından geri adım atmadığı ifade edildi.
İŞTE O AÇIKLAMA 
Şensan'ın ayrılık açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "2018 Ocak ayından beri sürdürdüğüm Karşıyaka Spor Kulübü Başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğimden bugün itibariyle ayrılıyorum.
Göreve geldiğimizde dağılmak üzere olan, Türkiye'nin en genç ve düşük bütçeli profesyonel futbol takımımızı Play-Off oynayacak duruma getirdik. Futbol altyapımızda bir devrim yaparak tüm yaş gruplarında şampiyonluğa oynayan bir yapı kurduk. Bu sistem bozulmadığı taktirde özlenen başarılar çok yakındır. 
Ancak ben ve futbol şubede bulunan yönetici arkadaşlarım bu süreçte yalnız bırakıldık. Bu ilgisizliğe dikkat çekmek amacıyla görevimden ayrılıyorum. 
Bir buçuk süreçte bana tarifsiz sevinçler yaşatan futbolcu kardeşlerime , teknik direktörüm Mesut Toros ve yardımcılarına, altyapı ve üstyapılarda çalışan tüm personele benim için hepsi birer kardeş ve ağabey olan futbol şubesi yöneticilerine, külüp başkanımız sayın Turgay Büyükkarcı'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. hakkınızı helal edin.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir