MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FUTBOLCU VEKİL OFSAYTA DÜŞTÜ!
Politika
30 Eylül 2021 Perşembe 19:17

FUTBOLCU VEKİL OFSAYTA DÜŞTÜ!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İzmir'in Bornova ilçesindeki Ayakkabıcılar Sitesi'nde arıtılmadığında kişi ve çevre sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek sanayi atıklarını çöp sanıp, toplanmadığı gerekçesiyle CHP'li Bornova Belediyesi'ni eleştirdi. Özalan'ın paylaşımına tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ise "Sosyal hayatın içinde olmadığı için neyin çöp, neyin sanayi atığı olduğunu bilemeyebilir. Hoş görmek lazım" dedi.

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, İzmir'in Bornova ilçesindeki Ayakkabıcılar Sitesi'nde çekilmiş bir videoyu sosyal medya hesabından, "Hizmet yarışı yerine heykel yarışı yapan CHP'li belediyelerde son durum...  İzmir Bornova..." sözleriyle paylaştı. 

Özalan, belediyenin yetki alanında olmayan sanayi atıklarını normal çöp sanıp yaptığı paylaşım CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in tepkisini çekti. Sanayi atıklarını toplamanın site yönetiminin sorumluluğunda olduğunu
olduğunu belirten Sertel şöyle konuştu:

"Sanayiciler maddi değeri olan bu atıkları kendi toplar. Futbolcu arkadaşımız ne yazık ki bilmiyor herhalde. Sosyal hayatın içinde olmadığı için neyin çöp neyin sanayi atığı olduğunu  bilemeyebilir. Hoş görmek gerekir. İzmir halkı da hoş görmeli. Sanayi atığı normal çöp gibi toplanıp, götürülmez. Ayrı toplanır. Hastane atıkları gibi değerlendirilmesi gerekir. Yani Bornova Belediyesi'nin sorumluluğunda değildir." 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selahattin Güzel
 30 Eylül 2021 Perşembe 20:53
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ çevre kirliliği ve çevre temizliği konusunda çok duyarlı bir siyasetçi. Sanayi atıklarının toplanması konusu ise CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel''in söylediği gibi. Boş iddialardan kimse prim yapmaya kalkışmasın.
 Maydo
 30 Eylül 2021 Perşembe 19:39
Alpay ne zaman İzmir’i ve Bornova ilçemizi gezmiştir kendisi asli görevini yapmalıdır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir