MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Memleket Partisi'nden Menemen için imza kampanyası... SATIŞI İPTAL EDİN!
Politika
30 Eylül 2021 Perşembe 16:00

Memleket Partisi'nden Menemen için imza kampanyası... SATIŞI İPTAL EDİN!

Memleket Partisi, Menemen'de Villakent Mahallesi'nde 1 milyar 600 milyon TL değerinde olduğu belirtilen 160 parselin satışına karşı imza kampanyası başlattı.

SONKALEİZMİR-AK Partili Aydın Pehlivan yönetimindeki Menemen Belediyesi'nin 1 Ekim 2021 tarihli meclis gündeminde yer alan "Villakent Mahallesi'nde belediye mülkiyetindeki 1 milyon 600 bin metrekarelik 160 parselin satışı için Belediye Başkanvekiline yetki" verilmesi maddesine bir tepki de Memleket Partisi'nden geldi.
Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanlığı tarafından satışın iptali için imza kampanyası düzenlendi. Menemen Cumhuriyet Meydanı'ndaki kampanyayı Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz ile 3 dönem Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin de imzaladı.



Önceki aylarda CHP'den ayrılıp Memleket Partisi'ne geçen Tahir Şahin, "Belediye tarafından satılması istenen arazilerin satışını durdurmak için Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan imza kampanyasına vatandaşlarımızla birlikte destek verdik. Tüm Menemenli hemşehrilerimizi imza kampanyasına destek vermeye davet ediyorum. Menemen’in toprağı Menemenliler'indir. Mevzu Menemen ise gerisi teferruattır" açıklamasını yaptı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir