MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ersagun Yücel baş döndürdü... Şimdi de AK Parti'ye katıldı!
Politika
14 Ağustos 2024 Çarşamba 17:02

Ersagun Yücel baş döndürdü... Şimdi de AK Parti'ye katıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İZDOĞA A.Ş'nin 4 yıl genel müdürlüğünü yapan Ersagun Yücel siyasi hamleleriyle baş döndürdü. Genel müdürlükten istifa edip önce CHP İzmir'e milletvekili adaylığı başvurusu yapan, tepkiler sonrası rotasını İstanbul'a çeviren Yücel, Millet İttifakı kontenjanı ile CHP listelerinden seçime girip kazandı. Daha sonra kurucu genel başkan yardımcısı olduğu İYİ Parti'ye dönen Yücel, şimdi de AK Parti'ye katıldı. 

SONKALEİZMİR-Kuruluşunun 23. yıl dönümünü kutlayan AK Parti'nin bünyesine kattığı 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına rozetlerini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takarken, geçiş yapanlar arasındaki bir isim dikkat çekti. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İZDOĞA A.Ş'nin genel müdürlüğünü 4 yıl boyunca sürdüren ve son genel seçim öncesi istifa eden Ersagun Yücel de AK Parti saflarına geçti. Aynı zamanda İYİ Parti'nin kurucu genel başkan yardımcısı olan Ersagun'un AK Parti rozetini taktığı güne kadarki dönüşleri ise adeta baş döndürdü.
Genel seçim öncesi CHP İzmir'den milletvekili adaylığı için yola çıkan Yücel tepkiler üzerine başvurusunu İstanbul'a kaydırdı. Millet İttifakı kontenjanı ile CHP İstanbul 1. Bölgeden 6'ıncı sıra milletvekili adayı olan Ersagun Yücel, kazanıp TBMM'ye girmeye hak kazandı. 

Daha sonra tekrar İYİ Parti'ye dönen Yücel son olarak da AK Parti'ye dümen kırdı. Yücel'in AK Parti rozetini de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Yücel, İYİ Parti, CHP, tekrar İYİ Parti derken en son AK Parti saflarına katılmış oldu.

İZMİR'DE TEPKİ ÇEKTİ, İSTANBUL'DAN ÇIKTI

KURUCUSU OLDUĞU PARTİ DURURKEN CHP'DEN ADAY OLDU

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir