MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emek ve Gelecek Grubu kazandı.. Dilek Gappi, İGC'nin yeni başkanı!
Güncel
23 Haziran 2021 Çarşamba 22:24

Emek ve Gelecek Grubu kazandı.. Dilek Gappi, İGC'nin yeni başkanı!

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) seçimleri tamamlandı. Seçimleri, Emek ve Gelecek Grubu kazandı. 202 oy alan Dilek Gappi, İGC'nin 17'nci başkanı oldu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ( İGC) bugün 17’nci başkanını seçmek için sandık başına gitti. Olağan kongrede, Dilek Gappi'nin başkan adayı olduğu Emek ve Gelecek Grubu ipi göğüsledi. Başarılı gazeteci Dilek Gappi, 202 oy alarak İGC'nin yeni başkanı oldu. Diğer adaylar Murat Atila 81, Mehmet Ali Okumuş 17 ve Mustafa Yılmaz ise 124 oy aldı.

ÇIKAR KAYGISI OLMAYANLARI TERCİH ETTİK

İGC Başkanı Dilek Gappi, yeni döneme çok iddialı bir ekiple başlayacaklarını belirterek, "Çünkü biz ekibi oluştururken, kişisel, siyasal, ticari hiçbir kaygısı olmayan arkadaşları tercih ettik. Projeleri ve iç yapıyı biliyoruz. Ertesi gün ne yapacağımızı biliyoruz. Zaman kaybetmeyeceğiz. Basın sektörünün en büyük sorununun itibar olması içimizi acıtıyor. O nedenle yapacağımız her çalışma bizim için itibarı yükselten kazanca dönmeli. Genç meslektaşlarımızı da kucaklayacağız. Tüm meslektaşlarımızı kucaklayacağız. Her eleştiriyi sonuna kadar dinleyeceğiz. Komisyonlarla birlikte aktif bir yönetim tarzı uygulayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir