MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SETA'da 20 kişi işten çıkartıldı!
Güncel
23 Haziran 2021 Çarşamba 17:26

SETA'da 20 kişi işten çıkartıldı!

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın (SETA ) kadrosunda yer alan 20 kişinin kovulduğu iddia edildi. İşte çıkartılan isimler arasında olduğu iddia edilen İsmail Çağlar, yaptığı açıklamada işten çıkarmaları yanlış bulduğu için kurumla ilişiğini kestiğini duyurdu. 

SETA kadrosunda görev yapan 20 kişinin işten çıkartıldığı iddia edildi. İşte çıkartılanlar arasında koordinatör olarak görev yapan ve uluıslararası basın kuruluşlarında çalışanları fişlediği iddiası ile gündeme gelen İsmail Çağlar'ın da olduğu iddia edildi. 

Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işten çıkarmaları doğruladı.

Çağlar, işten çıkarmaları doğru bulmadığı için ayrılık kararı aldığını belirterek ''Yaklaşık 8 yıl süren SETA hikayesini bitirme kararı aldım. Bazı arkadaşlarımız işten çıkartıldı. İşten çıkarılmaları yanlış bulduğum için ayrıldım. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Büyük Türkiye mücadelesine farklı kulvarlarda elimden geldiğince katkı vermeye devam edeceğim. Eski çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim. Onların da mücadeleden taviz vermeyeceklerine eminim. Hepimiz hakkında hayırlı olur inşallah. '' ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir