MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyanet'ten istifa edip milletvekilli aday adayı oldu..
Politika
23 Mart 2023 Perşembe 09:00

Diyanet'ten istifa edip milletvekilli aday adayı oldu..

Diyanet’te müdür olarak görev yapan Fatih Kurt, ‘kayınbirader’ kontenjanıyla seçilmeyi umuyor…

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Müftü Fatih Kurt, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Kurt aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un eniştesi. Yılmaz Tunç, AK Parti'de üç dönem kuralına takılan milletvekillerinden biri.

MÜFTÜLÜK HESAPLARI BEĞENDİ

Fatih Kurt'un milletvekili seçilmesi halinde, enişteden boşalan koltuğa kayınbirader oturacak. Yılmaz Tunç, beş dönemdir TBMM'de Bartın Milletvekili olarak görev yapıyordu.

Fatih Kurt, 17 Mart'ta istifa mesajını sosyal medyada yayınladı. Kurt, paylaşımında, “Teşekkür için… Cumhurbaşkanımız liderliğinde aziz milletimize yeni hizmetler vermek için Erzurum'dan ‘Bismillah' diyerek çıktığımız bu yolda; gerek arayarak gerek mesaj ve yorumlarınızla verdiğiniz destek ve yaptığınız dualar için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kurt'un bu tweeti çok sayıda il müftüsü tarafından da paylaşıldı. Devletin resmi kurumları olan Çorum Müftülüğü, Van Müftülüğü ve Bartın Müftülüğü'nün resmi hesapları da paylaşımı beğendi. Bazı ilçe müftülükleri de Kurt'un aday adaylık mesajını beğendi. SÖZCÜ 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir