MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Deniz Yücel'den Başkan Kayalar'a destek!
Güncel
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:47

Deniz Yücel'den Başkan Kayalar'a destek!

Menderes Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda AK Partili eski başkan Bülent Soylu'ya yakın isimlerin de yer aldığı 27 kişi gözaltına alınmıştı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a destek verdi. Kayalar'ın yanında olduklarını belirten Yücel, siyasi olmadığı sürece soruşturmalardan rahatsız olmayacaklarını belirtti.

İzmir Menderes Belediyesi'ne yönelik bu sabah gerçekleşen operasyonda AK Partili eski Belediye Başkanı Bülent Soylu'ya yakın isimlerin de yer aldığı 27 kişi gözaltına alınımıştı.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, yolsuzluk iddiası ile gerçekleştirilen operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, suçlamaların AK Partili eski Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun görevde olduğu dönemle ilgili olduğunu duyurmuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den başkan Kayalar'a destek geldi.

Yücel, siyasi olmadığı sürece soruşturmalardan rahatsızlık duymayacaklarını belirterek ''Belediyelerimiz kamu kurumudur ve denetlenmesinden,gelen müfettişlerden veya soruşturmalardan rahatsız olacak değiliz.Yeter ki bu soruşturmalar siyasi olmasın ve hukuk çerçevesinde yürütülsün.Menderes belediye başkanımız Mustafa Kayalar'ın yanındayız, süreci yakından takip ediyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir