MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'teki operasyondan AK Partili eski başkana yakın isimler çıktı!
Güncel
4 Temmuz 2022 Pazartesi 14:45

Menderes'teki operasyondan AK Partili eski başkana yakın isimler çıktı!

Menderes Belediyesi'ne yönelik bugün sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alındı. Yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınan kişilerin arasında AK Partili eski başkan Bülent Soylu'ya yakın isimler olması dikkati çekti. 

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugün Menderes Belediyesi'ne yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Hükümete yakın medyada CHP'li Mustafa Kayalar yönetimindeki belediyeye yönelik operasyon büyük yankı buldu. Ancak operasyonla ilgili detaylar AK Partili çok sayıda ismin gözaltına alındığını ortaya koydu. 

Operasyona konu olan ve usulsüzlük iddiaları ile gündeme gelen işlemlerin 2018 yılında başkanlık görevini yürüten AK Partili Bülent Soylu yönetimine ait olduğu belirlendi. 

DÖNEMİN KRİTİK İSİMLERİ GÖZALTIDA

Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler arasında AK Partili eski başkan Bülent Soylu'nun bacanağı ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Kerem Kadir Tunçel, AK Partili eski Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker'in eşi ve Eski Fen İşleri Müdürü Özgür Türker, Soylu döneminde görev yapan sözleşmeli memur Ayşe Ersöz, dönemin Temizlik İşleri Müdürü Mert Hepdonduran ve eski sözleşmeli memurlar Serdar Sert ve Faruk Az da bulunuyor.   

Gözaltına alınan şüpheliler ''ihaleye fesat karıştırma'' suretiyle kamuyu yaklaşık 10 milyon TL zarara uğratmakla suçlanıyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir