MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçova Belediyesi'ne yeni makam aracı!
Güncel
11 Ekim 2024 Cuma 12:13

Balçova Belediyesi'ne yeni makam aracı!

Balçova Belediyesi, yeni yıl itibarı ile kullanmak amacıyla 18 araç kiralamak için ihaleye çıkıyor. Kiralanacak araçların arasında makam aracı olarak kullanılması planlanan otomobil de yer alıyor. 

SONKALEİZMİR - Onur Yiğit yönetimindeki Balçova Belediyesi, 2025 yılı boyunca kullanmak amacıyla 18 araç kiralamak için ihaleye çıkıyor. 

5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile 9 adet çift sıra koltuklu combi van kamyonet, 1 adet çift kabinli kamyonet, 1 adet açık kasa tek kabin kamyonet, 3 adet çift kabin açık kasa kamyonet, 3 adet fiilen arazide çalışacak çift kabin açık kasalı kamyonet ve 1 adet makam aracı kiralanacak. 

MAKAM ARACININ ÖZELLİKLERİ TEK, TEK SIRALANDI!
Kiralanacak araçlar arasında bulunan ve makam aracı olarak kullanılacak otomobilin özellikleri ihale dökümanında tek, tek sıralandı. 

Makam aracında aranan özellikler ise  şu şekilde sıralandı; 

Sedan, led sis farlı, otomatik klimalı, anahtarsız çalıştırma, yağmur sensörü, ön park sensörü, minimum 1500 - maximum 1600 cc, benzinli, minimum 115 beygir, ABS sistemli, alüminyum jantlı, otomatik şanzımanlı, sürücü ve yolcu yan perde hava yastıklı, siyah renk. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir