MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cihangir İslam'dan Soylu'ya: Allah belanı versin!
Güncel
2 Nisan 2020 Perşembe 11:56

Cihangir İslam'dan Soylu'ya: Allah belanı versin!

Cihangir İslam, belediye yardımları konusunda CNN Türk TV'de konuşan Süleyman Soylu'ya sert sözlerle tepki gösterdi: Allah belanı versin!

Saadet Partisi'nden istifa eden Bağımsız Milletvekili Cihangir İslam, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu sert sözlerle eleştirdi. İslam,"Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin" dedi. 

Bağımsız vekil İslam, Twitter'dan Soylu'nun açıklamalarına yönelik yaptığı paylaşımda, "TBMM kürsüsünde söylediğim 'Allah belanı versin' ifadesi bir kişiye, gruba yönelik değil bir aktarımdı. Şimdi CNNTURK'de belediye yardımları konusunda @suleymansoylu'yu dinliyorum. Bir insan, hekim ve siyasetçi olarak gönül rahatlığı ile kendisine söylüyorum: Allah belanı versin" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MUZAFFER penbegul
 2 Nisan 2020 Perşembe 22:41
Ağzına sağlık. Daha kolonya ve maskeler gelmedi.dusunun birde karnı aç olanları onları kim ne zaman arayıpta ihtiyaçlarını görecek. Yardımın kimin tarafından yapılacağı önemli değil önemli olan zamanında bu yardımları ulaştırmak. Bunlar yapılan yardımların toplamını hesap ediyor.insanlar bekleyemez.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir