MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'de karavan işgali!
Güncel
17 Temmuz 2024 Çarşamba 09:40

Çeşme'de karavan işgali!

Çeşme’de halkın para vermeden girebildiği Dalyan'daki ender koylardan birisi karavan işgaline uğradı. Kanalizasyonu olmayan bölgede çöp ve tuvalet atıkları sıkıntı yaratırken, Çeşme Çevre Derneği, "Bencil karavan sahiplerinin deniz kıyılarını vahşi işgal ile zapt ederek halkın kullanımına kapatması yasal değil" açıklamasını yaptı. 

SONKALEİZMİR-Dalyan Ladin Otel'in arkasındaki koyu karavanlar işgal etti. Tam bir parselleme ile deniz kıyısına demir çakarak şemsiye alanı yaratan karavancılar adeta denizi kendilerine rezerve etti. Çeşme Çevre Derneği kanalizasyonu olmayan bölgede, çöp, sıvı tuvalet atıklarının sıkıntı yarattığını açıkladı. 



Çeşme Çevre Derneği şu açıklamayı yaptı:

“Bu pahalılıkta Kimse karavan kullanmasın diyen yok, ancak bencil karavan sahiplerinin deniz kıyılarını vahşi işgal ile zaptederek halkın kullanımına kapatması yasal değil. Karavanlar sadece özel karavan park alanında konuşlanmalı. Tıpkı teknelerde ki mavi kart uygulaması gibi bunlarında atıklarını nereye döktükleri denetlenmeli“

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şevki Tokgöz.
 17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:53
Karavancılar halk değil mi ?! Fotoğrafta da görüldüğü üzere sahil temiz ve boş.herkes istifade edebilir.karavancılar sıvı atık için pet şişe kullanır.bulundukları yeri kirletmezler.çünkü onlar tatil için yatırım yapan insanlardır.asla berduş takımı değildir.yapılması vereken,çevre derneği tarafından oraya konacak paralı bir seyyar tuvalet teminidir.yazlığım 200 metre mesafededir.gül atacağıza lütfen çözüm üretin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir