MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP lideri Özgür Özel İzmir Fuarı için geliyor
Politika
14 Ağustos 2024 Çarşamba 19:05

CHP lideri Özgür Özel İzmir Fuarı için geliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de "Teknoloji" ana temasıyla 30-Ağustos 9 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılacağını açıkladı.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak, resmi açılışı ise 31 Ağustos'ta yapılacak İzmir Enternasyonal Fuarı ile ilgili bilgi verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ağustos Ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda konuşan Başkan Tugay, açılışa Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağını söyledi. Başkan Tugay şunları söyledi:

"Fuar 30 Ağustos'ta açacak. Resmi açılış törenimiz 31 Ağustos olacak. Sayın Ticaret Bakanımızın katılacağını öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, pek çok büyükşehir belediye başkanımız, milletvekilimiz açılışta hazır bulunacak. Fuarımızın güzel olması için elimizden gelen çabayı gösterdik. Teknoloji temalı olacak. Umuyorum beklenilen ilgiyi görecektir. Bu dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki yıllarda İzmir Enternasyonal Fuarı'nın görkemli haline dönmesi için yeni adımlar atacaktır. Sİzlerin de desteğini, önerilerini bekliyoruz."
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir