MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel:
Politika
10 Nisan 2023 Pazartesi 12:32

CHP'li Yücel: "Sorunları tek tek çözeceğiz"

CHP İzmir'de 2. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Eski CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "İktidar olduğumuzda ve Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında; uzlaşıyı tüm Türkiye'de hayata geçirerek ülkenin sorunlarını tek tek çözeceğiz" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP İzmir'de milletvekili adayları netleşirken, listeye 2. Bölge 6. sıradan girmeyi başaran Eski CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, süreçle ilgili SONKALE'ye değerlendirme yaptı.

"TEK ADAM YÖNETİMİ OYLANACAK"

14 Mayıs Genel Seçimleri'nin diğerlerinden ayrılan birçok özelliği olduğunu söyleyen Yücel şöyle konuştu:
"Her seçim döneminde 'Bu seçim tarihi bir seçim', 'Bu seçim en kritik seçim' gibi ifadeler kullanılır. Bu ifadeler her dönem için de doğrudur. Çünkü her seçim ülkenin ve toplumun geleceğine yön verir. 14 Mayıs seçimlerini diğer seçimlerden ayıran birçok özellik var. Ama bence en önemlisi bu seçimde ülke olarak, toplum olarak yaşadığımız bütün sıkıntıların temeli olan tek adam yönetiminin oylanacak olmasıdır."

"SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

Mücadele ve uzlaşı vurgusu yapan Yücel şöyle devam etti:

"Biz, insanlarımızı açlığa, çaresizliğe, umutsuzluğa mahkum eden tek adam anlayışına karşı; demokrasinin tüm kurumlarıyla hayata geçtiği, hukukun üstünlüğünün ve yargı bağımsızlığının egemen olduğu, devlet yönetiminde aklın ve bilimin, liyakatin esas alındığı, gelir dağılımındaki adaletsizliğin giderildiği ve hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'yi 14 Mayıs seçimleriyle birlikte hayata geçireceğiz. Bu tabi ki bir günde yani 15 Mayıs'ta olmayacak. Biraz önce tarifini yaptığım Türkiye'yi hayata geçirmek emek, mücadele, istişare ve uzlaşı istiyor. 6 siyasi parti zaten bu emeği, mücadeleyi, istişareyi ve uzlaşıyı sergiliyor. İktidar olduğumuzda ve Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında bu uzlaşıyı tüm Türkiye'de hayata geçirerek ülkenin sorunlarını tek tek çözeceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Alpaslan Bilen.
 10 Nisan 2023 Pazartesi 12:46
DENİZ BEYİ TANIYORUZ,BAŞARILI VE YARARLI OLACAĞINA İNANIYORUZ.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir