MENÜ
İzmir 20°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Çıray milletvekili adaylığından feragat etti!
Politika
9 Nisan 2023 Pazar 09:33

İYİ Partili Çıray milletvekili adaylığından feragat etti!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığından feragat ettiğini duyurdu. Aday adaylığı listelerine itiraz ettiği iddialarını yalanlayan Çıray'ın "Yine mi başa döndük" paylaşımı da dikkat çekti.

SONKALEİZMİR-Sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde milletvekili adayı olmayacağını duyurdu. Çıray şu açıklamayı yaptı: 

"14 mayıs sonrası Türkiye'ye farklı zeminde katkıda bulunmak umuduyla İYİ Parti milletvekili adaylı?ımdan feragat ediyorum. İzmir'de saygıdeğer Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması ve kriz sonrası baraj altına düşen oylarımızı yükseltmek için çok çalışacağım. Yaşasın Atatürk!"

LİSTEYE İTİRAZ ETTİĞİ İDDİALARINA YANIT VERDİ

İYİ Parti İzmir'de temayül yoklamasına katılmayan Çıray, listede ikinci sıraya itiraz ettiği iddialarını da yalanladı. Çıray, "Liste ortada yokken ikinci sıraya itiraz ettiğim yalandır. Feragatımın nedenini önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Saygılar."

Çıray'ın "Yine mi başa döndük" paylaşımı da dikkat çekti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir